Zastávka na Levočskej dočasne presunutá

16.06.2009 Prešov

Od dnes je dočasne presunutá zastávka MHD na Levočskej ulici.
Pri budove daňového úradu počas najbližších dvoch mesiacov autobusy a trolejbusy zastavovať nebudú, namiesto toho vám zastavia priamo oproti poliklinike. Dôvodom sú stavebné práce na Okružnej ulici.

Výstavba vnútorného mestského okruhu si vyžiadala dočasné presunutie zastávky MHD na Levočskej ulici. Počas leta, kedy vrcholia stavebné práce na Okružnej, bude mestská hromadná doprava zastavovať o kúsok bližšie k železničnej trati. Pacienti, ktorí navštevujú ambulancie v budove polikliniky, budú mať na zastávku len pár krokov. Umiestnenie dočasnej zastávky však mierne obmedzí dopravu v smere do centra mesta.

Vodičov áut na zúženie vozovky upozorní výstražné značenie, ktoré bolo v tejto oblasti osadené. Preto vyzývame všetkých vodičov, aby boli pri jazde počas tohto obdobia výstavby ohľaduplní a dodržiavali povolenú rýchlosť, ktorá je v tomto úseku momentálne znížená na 40km/hod.

Dopravná polícia si tiež z hľadiska bezpečnosti vyžiadala osadenie oplotenia na ostrovčekoch uprostred štvorprúdovky. Prechod pre chodcov z jednej strany ulice na druhú je možný len na vyznačených „zebrách“. Obmedzenia v tomto úseku by mali trvať do konca letných prázdnin.
 

Vyberte región